Inschrijving proclamatie Sales & Business development 2/5/2018

Beste

Bedankt om je inschrijving door te geven voor de proclamatie van het postgraduaat Sales & Business development op woensdag 2 mei 2018. Je bent welkom met je partner (en eventueel ouders).

Graag tot dan!

Odisee Advanced Education

Training Odisee Challenge - Gent

Niemand minder dan Svetlana Bolshakova komt op 22 februari naar onze Technologiecampus in Gent. Naast nuttige looptips, kun je ook samen trainen. Afspraak -in loopoutfit- om 12u aan de receptie! Je kan gebruik maken van de kleedruimtes in de sporthal.

De bronzen medaillewinnares is trouwens de meter van onze Odisee Challenge. Zij zal ons komen aanmoedigen op 6 mei!

Bevraging vacaturetool selectiecommissie

Beste selectiecommissielid

Hartelijk bedankt voor jouw medewerking!

Pensioensviering - Guido De Corte

Beste collega, oud-collega, familie en vriend van Guido

 

Zoals je waarschijnlijk al vernomen hebt, gaat Guido De Corte eind januari met pensioen. Dit kunnen wij uiteraard niet onopgemerkt laten voorbij gaan en daarom organiseren wij voor hem een feestelijke afsluiting waarop wij u graag uitnodigen.

De receptie, met een hapje en een drankje, gaat door op vrijdag 26 januari om 16u30 in blok P, Technologiecampus Gent - Odisee. Het invulformulier hiervoor is afgesloten, bedankt voor uw reactie!

Dag van de armoede - 17 oktober

Van harte welkom op onze themadag rond armoede. Maak kennis met Brusselse organisaties die elke dag opnieuw de strijd aangaan tegen armoede.

We hebben voor jullie een mooi programma samengesteld:

9u           Onthaal Grote Aula, Campus Brussel

9u30     Introductie door Joris Rossie, Algemeen Directeur van Odisee

9u45     Film en nabespreking: Le Parti Du Rêve De Logement

12u30  Middagpauze

Plechtige Proclamatie Professionele Bachelor oktober 2018

De directie en alle medewerkers van Odisee heten jou en je ouders van harte welkom op de plechtige proclamaties van de afgestudeerden Professionele Bachelor 2016-2017. 
De afgestudeerden Elektronica-ICT, Ontwerp- en productietechnologie, Energietechnologie en Facilitair management worden geproclameerd op woensdag 4 oktober 2017.
De afgestudeerden Chemie, Biomedische laboratoriumtechnologie en Voedings- en dieetkunde worden geproclameerd op woensdag 11 oktober 2017

inschrijving coachingstraject

In samenwerking met het Center for Selfmanagement o.l.v. Jef Clement organiseren wij een training inspirerend coachen. De coaches van dit traject leggen het accent niet enkel op ‘goed coachen’ (d.w.z. vaardig en gericht op resultaten) maar gaan systematisch in op wat het verschil maakt tussen een goede coach en een inspirerende coach (d.w.z. gericht op het ontwikkelen van ‘drive’ en enthousiasme). Aandacht gaat naar het leren coachen op een eenvoudige manier, zonder ingewikkelde hulpmiddelen, direct en vanuit jezelf.

Personeelsfeest Technologiecampus Gent

Voor onze personeelsfeesten zouden wij het op prijs stellen om even jullie mening te horen over enkele zaken.

Zo kunnen wij hier in de toekomst rekening mee houden zodat het voor iedereen een aangenaam feest wordt. 

Alvast bedankt voor uw tijd!

 

Inschrijvingsformulier studiedag Bio-ecologisch bouwen en wonen 12/9/2017

Pagina's

Subscribe to Bevragingen, enquêtes en inschrijvingsfomulieren van Odisee RSS