Afsprakenplanner: in een handomdraai groepsafspraken maken

"We moeten zeker nog eens afspreken!": hoe dikwijls heb je dit al niet gezegd, maar komt het er niet van om een concrete datum vast te leggen... Plan je een vergadering of een feestje en zoek je een geschikte datum die voor alle deelnemers past? Wil je getelefoneer en heen-en-weer-gemail vermijden? Geen probleem; een groepsafspraak is dé oplossing.

Afsprakenplanner
Foto: Cottonbro (Pexels)

Via een gratis webapplicatie kan je een online afspraak maken met alle deelnemers van je evenement. Je vermeldt het onderwerp, de voorgestelde datum en alternatieve data. De betrokken personen kunnen op een eenvoudige manier aanklikken wanneer ze wel of niet vrij zijn.

Ik doodle, jij doodlet...

Eén van de populairste webapplicaties voor een groepsafspraak is Doodle, maar ook Cally is zeer gebruiksvriendelijk. Een andere applicatie voor het plannen van vergaderingen is FindTime. Deze toepassing maakt gebruik van jouw Microsoft account om toegang te krijgen tot jouw account alsook die van andere genodigden die een Microsoft 365 account hebben. Andere agenda's worden niet ondersteund. 

Cally screenshot

Gerelateerde berichten

Bibliotheek, Digitale thema's, Online tools
Wistjedatjes
Bibliotheek, Online tools
Digitale thema's, Wistjedatjes